Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
To uker igjen for å få storruggen
To uker igjen av årets fiskekonkurranse i Hamar Arbeiderblad. Når klokka slår september, så er det slutt – for i år.

Publisert: 18.aug.2017 07:13
Oppdatert: 18.aug.2017 07:42

Snart vil vite hvem som er klassevinnere i årets konkurranse, og snart trekkes hovedpremien: laksefiske i Namsen. Fire timers fiske med roer, tolv timers fiske fra land – på Lilleøen gård i Overhalla. Pluss overnatting i hytte for fire. Loddet trekkes ut blant alle som har meldt inn fisk i Hamar Arbeiderblad i år. Vinneren av hovedpremien må gjerne invitere med seg fiskekamerater, men disse må betale sitt eget fiske. Blant de tidligere vinnerne har flere kjøpt utvidet fisketid.

Klassevinnerne mottar gavekort på 1.000 kroner. Alle mottar storfiskerdiplomer.

Spennende siste uke er jakten i ørretelvene i Hedmark. Det er meldt inn fisk både fra Mistra, Brumunda og Flagstadelva. Og for all del, sjekk et kjent sportsfiskernavn, Ronny Westjordet, som har meldt inn en mjøsørret på 6,850 kilo, tatt sist søndag, utenfor Bergevika.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke