Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
6_Bilde1
 
GJØVIK

Publisert: 30.jun.2017 06:22
Oppdatert: 30.jun.2017 06:22

Komme dit: Strakeste veg til Gjøvik er godt kjent for de aller fleste, men mulighetene er gode for å gjøre selve reisen til en opplevelse også. Er du av den spreke typen, er det bare å sette seg på sykkelen og følge Mjøstråkk-løypa. Har du mer lyst på sjøsprøyt og vind i håret, er Skibladner et godt alternativ. Her kan du reise fra Hamar om formiddagen, tilbringe noen timer på Gjøvik og reise hjem igjen med Skibladner om ettermiddagen. Skulle du foretrekke rutegående kollektivtrafikk, går det buss mellom Løten/Hamar/Brumunddal og Gjøvik en gang i timen på dagtid gjennom sommeren.

Sentrum: CC Gjøvik er et godt alternativ for dem som er glade i lukten av svidd bankkort, men sentrum skjuler også noen perler, som Gjøviks egen sjokoladefabrikk.

Friluft: Friluftsmuseet Eiktunet er vakkert i sommersol, med kafé og et nett av stier. Utebassenget Fastland er et godt alternativ en varm sommerdag.

For barn: Vitensenteret er spennende for nysgjerrigperer i alle aldre. Denne helgen spilles vandreteateret Hakkebakkeskogen i Bassengparken.

Kultur: Det er omvisninger på Gjøvik gård, som glassverksgrunnlegger Caspar Kauffelt i sin tid bygget. Glassverket er åpent. Og vil du ha en konsertopplevelse, spilles Sommerslagere i juli og august.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke