Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
FOTO: TOR FLAKSTAD
 
HamKam-stjerne intervjuet av kjendis-reporter
Les historien om dette bildet fra HAs fotoarkiv.

Publisert: 09.nov.2018 11:45
Oppdatert: 09.nov.2018 14:38

STOR STAS MED SPORTSREVYEN: Onsdag 15. august 1962 var det storfint besøk på Hamar. Knut Bjørnsen var på plass for å intervjue HamKams Finn Thorsen til Sportsrevyen på TV.

HAs reporter skrev den gangen: « Søndag blir nok en lokal idretts-stjerne å se på fjernsynsskjermen i Sportsrevyen. Fjernsynsreporter Knut Bjørnsen var på Hamar i går sammen med fotograf Cedergren og lagde et opptak med Finn Thorsen. Finn ble filmet idet han gikk ut av postkontoret, mens han og trener Kristian Finborud var i aksjon på Gressbanen — sammen med 16 fotballer!»

Finn Thorsen spilte ca 350 kamper for HamKam i løpet av karrieren, og 83 toppseriekamper for Skeid i perioden 1963-1967. Han fikk 48 landskamper for Norge, og ble av VG kåret til årets spiller i 1966. Thorsen var med på HamKams storhetstid med opprykket til toppserien i 1969, og scoret HamKams andre mål i toppserien da laget vant 2-0 mot Viking i 1970. Han ga seg på toppnivå i 1973.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke