Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
6_Bilde1
 
HUNDERFOSSEN
Siden 1984 har Hunderfossen bygd seg opp til å bli en av Norges største turistattraksjoner.

Publisert: 21.jul.2017 07:14
Oppdatert: 21.jul.2017 07:14

Attraksjoner: Parken har over 60 attraksjoner og aktiviteter for små og store. Selv om Hunderfossen holder den gode, gamle parkstilen, med landlig idyll og brunbeisede benker og gjerder, er det kommet flere litt mer typiske tivolikaruseller de senere årene.

Trolske netter: I skoleferien er parken åpen fra 10-18, men fram til 5. august arrangeres det Trollnatt flere kvelder. Hit må man ha egen billett. Her er det blant annet huldrespill, og Hilde Lyrån er årets hovedrolleinnehaver.

Komme dit: Familieparken ligger ved E6 og Dovrebanen, like nord for Lillehammer. Hunderfossen har egen togstasjon, om sommeren går det buss mellom Lillehammer og Hunderfossen, og parken har en diger parkeringsplass. Her koster det 50 kroner å parkere. Har du elbil, kan du lade mellom Hunderfossen stasjon og Hunderfossen hotell, 200 meter fra hovedinngangen til parken.

Hva med bikkja?: Hunderfossen ønsker også firbeinte velkommen om sommeren, så lenge hunden er snill, går i bånd og eieren har med pose. Ved bondegårdsteateret finnes en egen «vofsebar», der hunder har tilgang til friskt drikkevann.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke