Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Hva leser du nå på sommeren?

Publisert: 14.jul.2017 07:15
Oppdatert: 14.jul.2017 07:18

Gerd Astrid Stenberg

- Jeg leser ikke noe spesielt i ferien. Jeg har god tid hele året. Jeg har akkurat levert noen, og nå er det disse jeg skal ha, sier Stenberg, og viser fram «Engletreet» av forfatter Lucinda Riley og «Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte» av forfatter Joyce Carol Oates.

Henriette Aasbø Nilsen (og barna Henrik og Maja)

- Vi er her på biblioteket ganske ofte, forteller mamma Henriette. På bordet foran dem ligger flere bøker i Lillesøster-serien av Kari Grossmann.

- I dag ble det «Lillesøster på skitur». Det passet veldig godt i dag.

Maria Nyberg Lium

- Ja, jeg har lest en bok som handler om mumier. Jeg vet ikke hva den heter, men den var spennende. Det er noen som tror mumien stjeler bildene ut av rammene på museet, men det var bare hun som vasket der, fordi sjefen hennes behandlet henne dårlig.

Karoline Solbakken

- Teller skuespill? Jeg har akkurat lest ferdig «Every Brilliant Thing» for andre gang, et skuespill av dramatiker Duncan MacMillan. En vIktig og kunstnerisk spennende monolog.

 
Gerd Astrid Stenberg
Henriette Aasbø Nilsen og barna Henrik og Maja.
Maria Nyberg Lium
Karoline Solbakken

Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke