Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Jublende glade HamKam-spillere før også
Se hva vi fant i arkivet vårt.

Publisert: 25.aug.2017 06:32
Oppdatert: 29.aug.2017 10:33

PÅL PÅ GULLSTOL: Lørdag kommer Kjelsås til Briskeby, og mange håper på at Markus Naglestad skal fortsette å bøtte inn mål for HamKam. Med seks poengs ledelse ned til Alta på andre plass på tabellen, er det mange Kamma-hjerter som nå håper på opprykk. Derfor er det på sin plass med et gammelt jubelbilde i denne ukens Arkivdykk. Det å finne et jubelbilde var ikke vanskelig, men det skulle vise seg vanskeligere å finne ut fra hvilken kamp det er. Vi tok med oss bildet til Pål Jacobsen, men han kunne ikke si sikkert hvilket år bildet er tatt. Han tippet på 1976 og henviste oss videre til mangeårig sportsjournalist i HA, Roger Synstad. Han var heller ikke helt sikker, men ham mener at bildet er fra en kamp i 1975. Hvis det er noen der ute som vet hvilken kamp bildet ble tatt, og eventuelt hvem som var fotograf, er vi i HA glad for tilbakemelding. Uansett hvilken kamp det er så er det fra venstre: Per Nordheim, Kjell Haakonsen, Tore Antonsen, Bjørn Hval, Leif Hagelund, Pål Jacobsen, Bror Vold, Knut Stensrud, Magne Storbæk og Knut Amundsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke