Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
Konfekt: Helena Frogner med egen sjokolade.
 
Konfekt i det fri
Det ligger an til fjelltur i helga. Eller i hvert fall en naturopplevelse, og kombinere det med en smule kultur, ta en matbit og kanskje en sjokoladebit?

Publisert: 28.jul.2017 07:00
Oppdatert: 28.jul.2017 07:21

Et originalt utfluktsmål er seterkaféen på Kvarstadsetra i Åstadalen. Og den er ikke som andre seterkaféer, for i tillegg til rømmegrøt og vafler, serverer Helena og Hans Frogner hjemmelaget sjokoladekonfekt og iskrem fra Kvarstad gård. Det er slik som setter en spiss på fjellturen.

Mange skal sikkert også på Sjusjøvatnet på søndag. Der skal Lions Club Ringsaker Nord sørge for salg av mat og drikke, i tillegg til musikkinnslag og teater. Det er Campingkompaniet som opptrer i Ringsakfjellet denne helga med barneforestillingen «De tre små griser», som fredag spilles på Kvarstadsetra, lørdag på Rømåssetra og søndag på Sjusjøen. For det er det som er så fint med disse fjellturene at det gjerne er mulig å kombinere natur med mat og kultur, og stort bedre kan en knapt gjøre det.

En trenger ikke dra så langt heller. Søndag er det for eksempel friluftsgudstjeneste på Lageråkvisla; riktig nok er medbrakt matpakke anbefalt, men kake serveres. Så er det gudstjeneste i kirkeruinen på Rokoberget også; der tenger en bare ta med stol. Og på Veltsetra i Romedal avsluttes sesongen søndag med konsert med Oline Bakkom og Lillebror Vasaasen. De selger ikke konfekt, men pultost, og det er nesten like godt.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke