Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Kortreist
Det er mange veger som fører til vakre Åstdalen.

Publisert: 16.jun.2017 06:52
Oppdatert: 16.jun.2017 06:52

Komme dit: Du kan kjøre inn i Åstdalen fra Vang (Hamar), fra Ringsaker og fra Østerdalen. Kommer du fra Hamar-traktene kan kjøre over Gåsbu og Brumund (i Vang) og ned i Åstdalen. Ringsaksokningene kan kjøre Brumund sag, over Sjusjøen eller gjennom bommen på Bergundhaugen via Ljøsheim. Det er også fint å kjøre fjellvegen fra Nybygda gjennom Furnes almenning. Bommene på Bergundhaugen og i Nybygda har kortautomat. På Brumund sag er bommen betjent.

Fiske: Mange vann, elver og bekker i Åstdalen har god bestand av ørret og harr. I Spjeldsjøen på grensen mellom Ringsaker og Hamar er det også røye. Åsta egner seg ypperlig når de aller yngste skal lokke ørreten på kroken. For de mer rutinerte er småvannene i Åstdalen både utfordrende og fiskerike.

Camping: Åstdalen har to campingplasser. Begge er ubetjente. Den ene ligger ved Åkersetra leirsted og den lengst nord er idyllisk plasser ved utløpet av Grunnbekken i Åsta.

Fiskekort: Kan kjøpes i bommen på Brumund sag eller på nettsiden til Ringsaker Jakt & Fiskeområde.

Turstier: Mange fine og merkete turstier fra flere steder i Åstdalen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke