Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
6_Bilde1
 
Kortreist
Sykkeltur rundt Mjøsa er noe av triveligste man kan sysle med i sommer.

Publisert: 14.jul.2017 06:52
Oppdatert: 14.jul.2017 06:52

Mjøstråkk: Dette er navnet på den 250 kilometer lange sykkelruta rundt Mjøsa. Sykkelruta er godt skiltet slik at det skal være lett å finne fram. Vegene er dekket av både asfalt og grus. Gode dekk er derfor en fordel dersom man vil sykle hele den merkede etappen. Det finnes et eget Mjøstråkk-kart som gir innblikk i severdigheter og attraksjoner på turen.

Ny etappe: I september 2016 åpnet den nyeste delen av Mjøstråkk, fra Espa til Minnesund. Etappen er 18,5 km lang.

Overnatting: Den Norske Turistforening er interessert i å etablere et overnattingstilbud på Espa stasjon, men på grunn av arbeidet med den nye brua over Tangenvika er dette neppe aktuelt før etter 2023. Heldigvis finnes det et alternativ et stykke lenger sør, nærmere bestemt Morskogen stasjon. Her er vokterboligen innredet med kjøkken, bad og soverom. DNT planlegger å holde vokterboligen åpen fra 15. april til 15. oktober. Boligen låses opp med DNTs standardnøkkel.

Mat og drikke: På Tangen er det matbutikk og campingplass, samt bensinstasjon, matbutikk og spisested på nye Innlandsporten. På Espa er det vegkro og bensinstasjon, men deretter er det ikke flere tilbud før man kommer til Minnesund. Nistepakke kan derfor være lurt å ha med seg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke