Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
6_Bilde1
 
Kortreist

Publisert: 04.aug.2017 06:23
Oppdatert: 04.aug.2017 06:23

Komme dit: Til Trysilknuts rike og Ryensjøen er det lettest å komme ved å svinge av ved Osen og opp Osdalen. Et par mil opp i Osdalen er det skiltet til Øvrebekken. Vegen opp Osdalen er grusveg, men ganske så fin langs elva Nordre Osa. Det er ikke bomveg. Det er heller ikke setervegen inn mot Øvrebekken, men kjør forsiktig! Det er en seterveg.

Fiskekort: Kan kjøpes ved vegbom 500 meter nord for innkjøringen til Øvrebekken eller på nettet, der fiskeforeningen selger fiskekort.

Utstyr: Ta på gode sko med solid ankel støtte selv om du sikkert kan gå fjellstøtt og tørrføtt stien fra setra og opp til Ryensjøen. Gå i tynn ulltrøye og pakk vindtett jakke i sekken. Selv om stien er fin går du oppover hele vegen fram til sjøen.

I sekken: En overnatting ved Ryensjøen krever selvsagt telt, sovepose og liggeunderlag. Ta med myggmiddel så det holder. Pakk fyrstikker og noen opptennibngsbrikker i sekken. Bålplassen vd gapahuken inviterer til kaffekos, matlaging og ikke minst sørger røyken for å holde myggen på avstand. Ta også med regntøy. Været skifter fort i 850 meters høyde.

Naturvett: Det er heldigvis utedo ved Ryensjøen. Plukk opp søpla før du rusler hjem.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke