Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
6_Bilde1
 
Kortreist

Publisert: 11.aug.2017 06:58
Oppdatert: 11.aug.2017 06:58

Populært: I juni hadde Ankerskogen en økning på 15 prosent i antall besøkende sammenlignet med samme tid i fjor. Per år har Ankerskogen mellom 320.000 og 340.000 besøkende noe som gjør Ankerskogen en av Hamars mest populære destinasjon. Daglig leder Morten Lillehagen er fornøyd med sommerens tall, og forteller at været er en stor faktor.

Tar med gjester: Ankerskogen har en sterk posisjon i lokalsamfunnet. Reiselivssjef i Hamar Region forteller at Ankerskogen må markedsføres slik at Hamars innbyggere fortsetter å ta med seg gjester til destinasjonen.

Droppet uteanlegg: Etter at Koigen åpnet med sine fasiliteter, så Ankerskogen seg nødt til å legge ned uteanlegget. Daglig leder, Morten Lillehagen, forteller at det var som «å slå av en bryter» i antall besøkende på utetilbudet i badeanlegget. Fra da av har Ankerskogen satset på trening, velvære og lekeaktiviteter for barn innendørs.

Utvider treningsområdet: Til høsten kommer Ankerskogens treningsområde til å bli utvidet. Etter at tilbudet om trening kom, har interessen vært så stor at treningsområdet blir trangt for kundene. I tillegg til utbygging vil det også bli investert i bredere tilbud om treningsutstyr og apparater. På dagtid samarbeider Ankerskogen med Fysioteam AS som gjør behovet for mer plass desto større.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke