hacklink
18. sep
6_Bilde1
 
Kortreist

Publisert: 08.sep.2017 06:13
Oppdatert: 08.sep.2017 06:13

Naturstien: De fleste hedmarkinger er nok godt kjent med naturstien på Gåsbu. Men for innflyttere kan det være greit å vite at den ligger like ovenfor parkeringsplassen på Gåsbu.

Snill sti: Den grusede naturstien strekker seg i en sløyfe på rundt tre kilometer. Underveis finner du flere steder du kan sette deg ned, og innerst inne på stien finner du en trivelig samlingsplass med gapahuk, grillplass og flere benker. I løpet av september blir det også satt opp igjen flere skilt ulike temaer langs løypa.

Stikart: Når du ønsker litt større utfordringer enn naturstien, byr Hedmarksvidda på mange muligheter. Det finnes detaljerte kart over sommerstiene, og du finner dem også oppslått mange steder i åsa.

Turorientering: Hamar og omegn turistforening, Hamar Orienteringsklubb og Vang Orienteringslag står sammen bak Turtraver’n der du kan finne poster ute i terrenget. Av de totalt 60 postene, er det 18 poster med utgangspunkt på Gåsbu. Her er det også detaljerte kart som kan brukes som utgangspunkt for turer i åsa.

Bær: Det er fremdeles masse blåbær i åsa, og nå er også tyttebæra modne. Øverst ser du Kaya Kleppe -Saaiman (t.v) og Marie Kleppe Sjølie midt i blåbærtua.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke