Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
I matfatet
 
Mat i sentrum
I dag og resten av helga, står mat og matopplevelser i sentrum i Hamar.

Publisert: 15.sep.2017 06:52
Oppdatert: 15.sep.2017 07:05

Det er tid for den store matmessa Midt i matfatet i Vikingskipet.

I tre år har jeg vært så heldig å få besøke den tyske matmessa Grüne Woche i Berlin. Den foregår to uker i januar. På det store messeområdet Messe Süd i den tyske hovedstaden er det hall på hall med mat- og kulturopplevelser.

Mange hundre tusen mennesker er innom messa hvert år.

Mange av de tyske bundeslandene leier plass i en hall. Der viser de fram det beste som delstaten har å by på. Mat, drikke og reiseliv smelter sammen.

Ikke uventet var det full Oktoberfest i Bayerns hall – midt i januar, som ikke sto mye tilbake for den originale oktoberfesten i München.

HOA-sjef Viggo Sundmoen har vært nettopp på Grüne Woche for å hente inspirasjon til Midt i matfatet.

I år har messa fått drahjelp av Hamar kommune, Fylkesmannen og fylkeskommunen. Det har gitt muligheten til større markedsføring og et løft på innredning og utstyr i «Skipet».

Målet er flere utstillere og flere besøkende. Jeg har vært på Midt i matfatet to ganger, og skal av gårde også i år. Selvsagt er det et godt stykke opp til Grüne Woche. Det tar tid å bygge en tradisjon og en merkevare, men vi burde ha alle muligheter til å lage en årlig folkefest med maten i sentrum.

Det er i hvert fall ingen grunn til å sitte hjemme!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke