buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Asiatisk eggerull
Denne asiatiske eggerullen er helt herlig, og kan spises som en egen rett, eller som små munnfuller.

Publisert: 10.apr.2018 11:05
Oppdatert: 10.apr.2018 11:05

Ingredienser 4 porsjoner:

6 egg

1⁄2 ts salt

2 vårløk

1 rød chili eller grønn chili

1⁄2 gulrot

1⁄4 rød paprika

2 skiver kokt skinke

1 ss olivenolje

2 ss hakket frisk gressløk

Slik gjør du:

1. Finkutt gulrot, paprika, vårløk og skinke. Rens chili for frø, og finhakk chili.

2. Visp sammen egg og salt i en bolle. Bland grønnsakene og skinken inn i eggeblandingen.

3. Varm en stor stekepanne til middels varme, ha i olje og hell over eggeblandingen.

4. Lag denne som en omelett i starten, hvor du drar røren mot midten. På slutten av steketiden skal du bruke en stekespade og rulle den tett sammen til en rull. Pass på at eggene har satt seg før du tar den av pannen.

5. Del eggerullen i biter eller server den som den er. Pynt med gressløk.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat