buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Bakt laksefilet
Bakt laksefilet med olivensjy, mandelpoter og gjerne salat og brød til. Nydelig middag på en torsdag.

Publisert: 10.aug.2017 06:32
Oppdatert: 10.aug.2017 06:47

800 gr mandelpoteter

12 asparges

4 laksefileter med skinn

Olivenolje

Salt og pepper

20 cherrytomater

1 pose(r) sjysaus

1 dl oliven sorte, hakkede

1,5 ss basilikumeddik

4 sitronbåter

Slik gjør du:

Kok poteter og asparges i lettsaltet vann.

Skjær laksefiletene på langs rett over og ned mot skinnet, men ikke helt igjennom. Brett ut fisken til en «sommerfugl». Smør en ildfast form med olivenolje og legg i fisken. Krydre med salt og pepper, og legg i tomatene. Bak i ovn ved 150 °C i ca. 12 min.

Lag sausen som anvist på pakken. Ha i oliven og smak til med balsamico, salt og pepper. Server med sitron.

(Oppskrift fra COOP Mega)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat