buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Bedre utsikt enn mat
Tjuvholmen: Lasagnen blir servert med ei tørr brødskive og litt vassen salat. Vi er faktisk i tvil om den er «hjemmelaget» - som menyen frister med.

Publisert: 23.jun.2017 06:35
Oppdatert: 23.jun.2017 06:41

Tjuvholmen kro har potensial til å være et hyggelig serveringssted i et maritimt miljø med nydelig mjøsutsikt, men er det definitivt ikke! Vi setter oss ned på uteserveringen og blir sittende – uten særlig oppmerksomhet fra vertskapet. Tross få gjester svinser betjeningen forbi oss gang etter gang – helt til vi skjønner at bestillingen må tas opp inne.

– Hvorfor ikke bare spørre oss om vi ønsker noe å spise og drikke, sier Henriette noe oppgitt.

Vi finner selv menyen og bestemmer oss for en kremet fiskesuppe (159 kr.), hjemmelaget lasagne (179 kr.) og en hamburger (179 kr.). Henriette tar fiskesuppa som forrett og burgeren til hovedrett.

– Suppa smaker mest salt. Det er heller ikke spandert veldig mye fisk og skalldyr i denne suppa, slik menyen antyder. Noen krepsehaler og noen biter med torsk. Dette er ikke mer enn akkurat passe godt, mener Henriette før hun gyver løs på burgeren.

– Den er god med stekte poteter og en ganske smakfull coleslaw. Bestått på burgeren, sier Henriette.

Hanna derimot er ikke så imponert over Tjuvholmens «hjemmelagde» lasagne. Det smaker lasagnepakke fra butikk, og det er helt greit hvis tilbehøret hadde vært godt, men dette står til stryk. Du slenger ikke bare med ei tørr brødskive på tallerkenen. Det må da kunne gå an å servere en lun minibaguett, synes Hanna.

Uteserveringen på kroa er i ferd med å fylles opp med solhungrige og øltørste gjester. Glass etter et glass med fatøl fra Frydenlund bæres fra baren. Og fatølet på kroa smaker meget godt.

– Det kan hende jeg tar meg en ny tur på Tjuvholmen i sommer, men jeg vil nøye meg med å drikke øl. Det er hyggelig å sitte på kroa å se på båtlivet, poengterer Henriette.

– Hva med en dessert, foreslår Hanna.

Betjeningen beklager, og forteller at kroa dessverre ikke har fått opp en dessertmeny ennå. Vi takker nei til is fra frysedisken og kaffe fra kanne.

Båtforeningen, som eier Tjuvholmen, bør legge lista noe høyere for matserveringen på kroa. Ja da, det er snakk om kromat, men for 179 kroner forventer man en viss kvalitet på rettene som serveres.

– Mye kan gjøres med små grep. Maten framstår som lettvint tilberedt og tilbehøret må presenteres bedre og smake bedre, sier Hanna.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat