buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Biff Stroganoff
Biff Stroganoff er en av Russlands mest berømte matretter. Vi har laget en variant med mørt biffkjøtt i en fyldig tomatisert saus.

Publisert: 14.jul.2017 06:13
Oppdatert: 14.jul.2017 06:47

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g biffkjøtt i strimler

1 1⁄2 finhakket løk

2 ss smør til bruning

200 g frisk sjampinjong i båter

1 ts salt

1⁄2 ts pepper

2 ss tomatpuré

1 dl kjøttkraft (1 dl vann og en buljongterning)

2 dl crème fraîche original, 35 %

8 skiver sylteagurk i strimler

8 skiver syltede rødbeter i strimler

Slik gjør du:

1. Skjær biffkjøtt i store strimler (0,5 x 6 cm). Brun kjøttet i små porsjoner sammen med løk i en varm stekepanne med smør.

2. Ha kjøttet i en gryte sammen med sjampinjong. Krydre med salt og pepper. Tilsett tomatpuré, kraft og crème fraîche, og la det småkoke noen minutter til gryten har en fin konsistens. Smak eventuelt til med salt og pepper. Pynt gjerne med finhakket persille.

Server gjerne Biff Stroganoff med strimlet sylteagurk og rødbeter. Potetmos, ris, salat eller en klatt med rømme smaker også godt til.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat