buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Blomkål- og potetcurry
Her har du en enkel, og kjempegod og akkurat passe hot vegetarisk curryrett.

Publisert: 04.sep.2017 06:34
Oppdatert: 04.sep.2017 06:41

Ingredienser 4 porsjoner:

2 ss solsikkeolje

1 løk

2 ss finrevet frisk ingefær

3 båt hvitløk

1 ts gurkemeie

1 ts malt spisskummen

1 ts karri

1⁄2 ts sukker

1 blomkål

4 poteter

1 boks hakkede tomater

1 grønn chili

saften av 1⁄2 stk. sitron

1⁄2 potte frisk koriander

Slik gjør du:

1. Varm olje i en vid kjele og stek løk til den er blank og myk. Tilsett ingefær, hvitløk, gurkemeie, spisskummen og karri og fres i et minutt. Hell i tomater og sukker. Tilsett blomkål, poteter og chili.

2. Kok opp, senk varmen og la det hele småkoke til blomkål og poteter er møre, ca. 15–20 minutter. Tilsett litt vann om nødvendig, men curryen skal være ganske «tørr».

3. Smak til med sitronsaft, salt og kvernet pepper. Dryss over rikelig med frisk koriander og server rykende varm med nanbrød og en stor skje yoghurt.

Kokt ris kan gjerne serveres til.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat