buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Brokkolisuppe
Brokkoli, hverdagsgrønnsak nummer én, framstår her i ny og spennende drakt. Denne suppen med grønn karri er full av deilig smak, den er jevnet med kikerter og er glutenfri.

Publisert: 03.apr.2018 12:02
Oppdatert: 03.apr.2018 12:02

Ingredienser 4 porsjoner:

1 brokkoli

1 stor gul løk

2 båter hvitløk

1 pastinakk

2 ss solsikkeolje

2 ss grønn curry paste

2 bokser lett kokosmelk a 400g

1 grønnsakbuljongterning

4 dl vann

150 g babyspinat

1 boks hermetiske kikerter 400g

1 ts salt

1⁄2 ts kvernet pepper

1⁄2 potte frisk mynte

1 dl kokosflak

Slik gjør du:

1. Del brokkoli i buketter. Fjern de groveste delene av stilken og skjær den i biter. Grovhakk løk og hvitløk og skrell og kutt pastinakk i grove biter.

2. Varm olje i en kjele og fres brokkoli, løk, hvitløk og pastinakk til det er mykt og blankt. Tilsett karripasta, kokosmelk, buljong og vann. Kok opp og la det småkoke til grønnsakene er myke. Bland inn spinat og kikerter.

3. Bruk stavmikser og kjør suppen glatt. Tilsett litt mer vann om den blir for tykk. Smak til med salt og pepper.

4. Rist kokosflak i tørr stekepanne til de er gylne. Server toppet med hakket mynte og kokosflak.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat