buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Cæsarsalat
Cæsarsalaten er en verdensberømt klassiker. Opprinnelig består den av salat, dressing, parmesan og krutonger. Her har vi tatt med egg og sprøtt bacon som ekstra smakssettere.

Publisert: 18.jul.2017 06:18
Oppdatert: 18.jul.2017 06:33

Ingredienser 2 porsjoner:

100 g bacon

1 romanosalat, vasket og tørket

2 egg

50 g parmesan

1⁄2 bagett

1 båt hvitløk

2 ss margarin til steking av krutongene

Dressing:

2 eggeplommer

1 ts dijonsennep

2 g finhakket hvitløk

3 finhakkete ansjosfileter

1 dl solsikkeolje

1⁄2 dl olivenolje

Saften av 1⁄2 sitron

30 g parmesan

1⁄4 ts salt

1⁄4 ts kajennepepper

Slik gjør du:

1. Visp sammen eggeplommer, sennep, ansjos, sitronsaft og hvitløk i en bolle. Visp oljen inn i en tynn stråle. Dressingen skal bli tykk som en majones. Bland inn en håndfull revet parmesan og smak til med salt og kajennepepper.

2. Skjær bagetten i terninger. Stek dem gylne og sprø i litt smør. Tilsett presset hvitløk. Snitt salaten, men la noen blader være hele.

3. Bland salat, dressing, hakket egg, krutonger og tynne skiver parmesanost. Avslutt med litt kvernet sort pepper.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat