21. jun
 
Cannelloni
Cannelloni er navnet på store hule pastarør. Lasagneplater kan også fylles, og rulles til pastarør om du ikke får tak i Canneloni. Her har vi fylt lasagneplatene med kjøttdeig av svin, ost og spinat.

Publisert: 20.feb.2018 13:32
Oppdatert: 20.feb.2018 13:32

Ingredienser 4 porsjoner:

6 lasagneplater

1 ss olje

1 rødløk

1 båt hvitløk

150 g frisk spinat

400 g kjøttdeig av svin

1 ss margarin til steking

100 g magerost

1 ss finhakket frisk timian

1 ts. salt

1⁄2 ts. pepper

2 ss revet parmesan

Slik gjør du:

1. Kok lasagneplater i saltet vann, ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta lasagneplater opp av kjelen og legg platene på stekeplaten.

2. Skjær løk i tynne båter og finhakk hvitløk. Skyll spinat.

3. Stek kjøttdeig i to omganger i en stekepanne med margarin. Ta ut kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk. Tilsett spinat, smøreost og finhakket timian. Rør godt.

4. Ha kjøttdeigen tilbake i stekepannen og smak til med salt og pepper.

5. Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form.

6. Dryss over parmesan og sett formen i stekeovnen på 225 °C i ca. 10 minutter.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.