buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Cannelloni
Cannelloni er navnet på store hule pastarør. Lasagneplater kan også fylles, og rulles til pastarør om du ikke får tak i Canneloni. Her har vi fylt lasagneplatene med kjøttdeig av svin, ost og spinat.

Publisert: 20.feb.2018 13:32
Oppdatert: 20.feb.2018 13:32

Ingredienser 4 porsjoner:

6 lasagneplater

1 ss olje

1 rødløk

1 båt hvitløk

150 g frisk spinat

400 g kjøttdeig av svin

1 ss margarin til steking

100 g magerost

1 ss finhakket frisk timian

1 ts. salt

1⁄2 ts. pepper

2 ss revet parmesan

Slik gjør du:

1. Kok lasagneplater i saltet vann, ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta lasagneplater opp av kjelen og legg platene på stekeplaten.

2. Skjær løk i tynne båter og finhakk hvitløk. Skyll spinat.

3. Stek kjøttdeig i to omganger i en stekepanne med margarin. Ta ut kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk. Tilsett spinat, smøreost og finhakket timian. Rør godt.

4. Ha kjøttdeigen tilbake i stekepannen og smak til med salt og pepper.

5. Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form.

6. Dryss over parmesan og sett formen i stekeovnen på 225 °C i ca. 10 minutter.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat