buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Chick`n chips
En liten twist på en klassiker. Her har vi byttet ut fisk med kylling og droppet frityrstekingen. Enklere, like raskt og godt.

Publisert: 24.jul.2017 06:50
Oppdatert: 24.jul.2017 07:18

Ingredienser 4 porsjoner:

500 g strimlet kyllingfilet

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts malt pepper

3 ss fransk sennep

3 egg

1 1⁄2 dl hvetemel

2 dl strøkavring

1 pose pommes frites

65 g ferdig blandet salat

2 dl remulade

Slik gjør du:

1. Bland krydder med sennep, og ha i kyllingstrimlene og bland godt sammen.

2. Pisk sammen eggene, og ha melet på en egen tallerken. Det samme med strøkavringen. Dypp hver kyllingstrimmel i egget, så i mel, så tilbake i egget og til slutt i kavringen.

3. Ovnsstek strimlene på et stekebrett med bakepapir. Stekes på 200 grader med varmluft, eller 220 grader med over- og undervarme i ca. 7 minutter.

4. Stek pommes frites etter anvisning på posen.

5. Server kylling med pommes frites, remulade og salat, gjerne i et kremmerhus av avispapir.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat