buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Club sandwich
Stekt kalkunfilet, sprø salat og frisk tomat gir to lag deilig pålegg mellom tre skiver.

Publisert: 23.aug.2017 06:16
Oppdatert: 23.aug.2017 06:39

Ingredienser 2 porsjoner:

200 g kalkunbiff, ev. kylling-/ kalkunpålegg

1 ss olje

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts pepper

6 skiver brød

2 ss lettmajones

ca. 2 ss dijonsennep

ca. 1⁄2 pk. crispisalat

2 tomater i skiver

6 sylteagurker, hele, delt i to

1⁄2 rødløk i tynne skiver

Slik gjør du:

1. Stek kalkunbiff i skiver i olje i en panne/ på grill, 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.

2. Rist brødskiver lett i en panne/ på grill. Smør skivene med majones og sennep.

3. Legg kalkun, salat, tomat, rødløk, sylteagurk og brød lagvis. Erstatt gjerne kalkunbiff med kyllingfilet eller pålegg av kalkun/ kylling.

4. Tre to spyd gjennom skivene og del sandwichen på midten.

Club sandwich smaker ekstra godt med stekte potetbåter og ketsjup.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat