buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Egg- og tunfisksalat.
 
Egg- og tunfisksalat
Under 20 min, 4 porsjoner. Bruk gjerne poteter fra gårsdagens middag, ellers kan pasta eller bulgur gjøre samme nytten.

Publisert: 27.feb.2018 15:19
Oppdatert: 27.feb.2018 15:32

4 egg

1 boks hermetisk tunfisk i vann

2 stk hjertesalat

1⁄2 stk agurk

1 stk rødløk

1 dl kokte grønne linser

Cæsardressing:

2 stk eggeplomme

1 ts dijonsennep

saften av 1 stk lime

3 båt hvitløk

11⁄2 dl olivenolje

1⁄4 ts salt

1⁄4 ts kvernet pepper

salt og pepper

1. Kok eggene i 8-10 minutter og avkjøl i rennende, kald vann. Skrell eggene og del dem i båter.

2. Del opp resten av ingrediensene til salaten i passe store salatbiter og anrett på et fat. Legg eggebåtene på toppen.

3. Visp sammen eggeplommer, sennep, presset limesaft og finhakket hvitløk i en bolle til dressingen. Visp inn olje i en tynn stråle. Dressingen skal bli tykk som en majones Smak til med salt og pepper. (matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat