buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Filippinsk pancit
Pancit er det filippinske ordet for nudler, og tilberedes på ulike måter. Denne retten stammer fra familien Omay i Cebu, og er en blanding av kjøttdeig, reker, nudler og grønnsaker.

Publisert: 26.apr.2018 12:38
Oppdatert: 26.apr.2018 12:38

Ingredienser 4 porsjoner:

2 båter hvitløk

1 løk

2 ss rapsolje

400 g kjøttdeig av svin

2 ss østerssaus (oyster sauce)

1 l kyllingbuljong (utblandet) eller hønsebuljong

3 gulrøtter

1 pk. sukkererter

1⁄2 hodekål

250 g nudler

1 ss salt

1 ts kvernet pepper

1 dl pillede reker

4 ss soyasaus

Slik gjør du:

1. Finhakk løk og hvitløk. Varm olje i en vid kjele og fres løk og hvitløk mykt og blankt. Legg i kjøttdeigen og bruk en stekespade eller gaffel til å dele i mindre biter.

2. Tilsett østerssaus og kraft. Kok opp, senk varmen og la det hele småkoke i 20 minutter.

3. Kutt gulrøtter og kål i strimler eller biter. Kok opp litt vann og ha i grønnsaker og sukkererter. Kok i 2–3 minutter. Hell i et dørslag og skyll i kaldt, rennende vann.

4. Ha nudler i kjelen med kraft og la dem trekke til de er myke og har absorbert det meste av kraften, ca. 15 minutter. Tilsett de kokte grønnsakene, soyasaus og reker. Smak til med salt og pepper og server i dype skåler.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat