21. jun
 
Fylte Canelloni
Fylte cannelloni med Jarlsberg, spinat og parmaskinke passer utmerket som en snack, forrett, til lunsj eller et tapasbord.

Publisert: 02.mar.2018 15:42
Oppdatert: 02.mar.2018 15:42

1 dl Creme Fraiche

100 gr revet Jarlsberg

75 gr babyspinat

100 gr parmaskinke eller prosciutto

¼ ts salt

¼ ts pepper

Til topping:

50 g Jarlsberg® Revet

½ potte basilikum

Slik gjør du det:

1. Varm ovnen til 200 °C. Bland sammen creme fraiche, revet Jarlsberg, babyspinat og revet parmaskinke. Bland alt sammen til en røre og smak til med salt og pepper.

2. Fyll cannellonirørene (store pastarør) med fyllet. Legg dem i en ildfast form og avslutt med litt revet Jarlsberg oppå.

3. Stek i ovnen ca 20-30 minutter til pastaen er myk. Serveres med frisk basilikum.

(Matsans Tine)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.