buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Granskuddsirup
Plukk de små ferske skuddene, som ennå ikke har begynt å sprike. Oppskriften er på et glass sirup.

Publisert: 21.jun.2017 06:16
Oppdatert: 22.jun.2017 06:15

ca. 10 dl granskudd

ca. 1 1⁄2 l vann

ca. 6 dl sukker

Slik gjør du:

1. Ha granskudd i en kjele og hell på vann til det dekker. Kok opp, og la det koke i ca. 25 minutter.

2. Sil av granskuddkraften. Bruk en tett sil eller et klede. Mål opp granskuddsaften og beregn 2 deler sukker på 3 deler væske. Ha granskuddsaften tilbake i kjelen sammen med sukker. Kok opp på middels varme, og la det koke til væsken tykner og får en tynn sirupkonsistens. Bruk en skje og fjern hvitt skum som danner seg langs kanten av kjelen underveis i kokingen.

3. Trekk kjelen av platen. Sirupen har nå skiftet farge og kan enten være rosa, eller mørkere rødbrun alt etter hvor mye den har kokt inn. Sirupen vil tykne ytterligere etter hvert som den blir kald.

4. Hell den ferdige sirupen over på en ren flaske eller et glass.

Sirupen holder seg godt lenge. Den smaker kjempegodt til is og pannekaker, du kan smøre den på brødskiva, servere den til viltmiddagen eller som tilbehør til en ost- og spekematanretning.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat