buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Gratinert sjøkreps
Gratinert sjøkreps med pisket urtesmør, hvitløk og urter. Et festmåltid som passer perfekt til en sommerkveld med gode venner.

Publisert: 07.jul.2017 06:27
Oppdatert: 07.jul.2017 06:29

Ingredienser 4 porsjoner:

12 ferske sjøkreps

150 g smør

2 båter hvitløk

2 ss frisk gressløk

1 ss frisk dill

1 ss frisk kjørvel eller estragon

revet skall av 1 sitron

Slik gjør su:

1. La smøret ligge i romtemperatur til det er mykt. Ha det i en kjøkkenmaskin og pisk det på middels hastighet til det er lyst og luftig

2. Forvarm ovnen til 250 °C

3. Finhakk hvitløk og urter og vend de inn i smøret. Ha smøret i en sprøytepose.

4. Del sjøkrepsen i to på langs og knekk klørne ved leddene. Legg sjøkrepsen i en langpanne. Fordel urtesmøret over sjøkrepsen slik at alt kjøttet dekkes.

5. Gratiner sjøkrepsen i ovnen i 4–5 minutter. Riv sitronskall over og server sammen med brød eller en god salat.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat