buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Gresk lammepai
For mange er gresk mat synonymt med lam, og i denne paien samler vi essensen av de gode smakene.

Publisert: 28.jun.2017 06:09
Oppdatert: 28.jun.2017 06:35

Ingredienser 4 porsjoner:

Paideig:

300 g hvetemel

200 g smør

1 egg

Fyll:

400 g kjøttdeig av lam

2 ss olje

3 båter hakket hvitløk

1 hakket rødløk

20 sorte oliven

10 grovhakkede soltørkede tomater

50 g frisk spinat

2 stilker frisk timian

salt og pepper

4 egg

3 dl melk

Slik gjør du:

1. Smuldre mel og smør fint. Tilsett egg og kna deigen raskt sammen. La deigen hvile i kjøleskapet minst en time.

2. Klem paideigen ut i en paiform og forstek paiskallet i ca. 10 minutter ved 200 ºC.

3. Stek kjøttdeig i olje til det er gjennomstekt. Tilsett løk og hvitløk underveis. Bland inn oliven, soltørkede tomater, spinatblader og timian mot slutten av stekingen. Smak til med salt og pepper. Fordel alt i paiskallet.

4. Visp sammen egg og melk og smak til med salt og kvernet pepper. Hell blandingen i paiskallet og stek ved 200 ºC i ca. 20 minutter eller til paien er gyllen.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat