buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Grillet blomkål
Å tilberede blomkål på grillen gir en raffinert smak som er verd å prøve. Servert sammen med ertepuré med hvitløk kan det hende dette blir sommerens favoritt.

Publisert: 14.jun.2017 06:47
Oppdatert: 14.jun.2017 06:49

1 blomkål

litt salt i kokevannet

2 ss olje til pensling

Ertepuré:

300 gr dypfryste erter

1 dl vann

1 ss smør

1 båt hvitløk

smak til med salt og pepper

saften av ½ sitron

2 ss hakket frisk koriander

Fremgangsmåte:

Del blomkålen i passe og jevnt store buketter.

Forvell bukettene i lettsaltet vann i 2-3 minutter. La dem renne av og tørke godt. Avkjøl. Dette kan gjøres i god tid i forveien. Du må ikke forvelle bukettene, men det forkorter grilltiden.

Pensle blomkålen med olje og grill til bukettene har fått fine riller og farge.

Ertepuré:

Ertene forvellet et par minutter i kokende vann.

Tilsett smør og hvitløk og kjør til puré med en stavmikser e.l.

Smak til med salt og pepper.

Server ertepureen til den grillede blomkålen som en nydelig småret, eller som tilbehør til sommermiddagen. (Frukt.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat