buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Grillet breiflabb
Fisk på grillen kan være en utfordring, men denne varianten, med breiflabb på doble grillspyd er enkel og veldig, veldig god. Breiflabb er en luksusfisk med konsistens som hummer.

Publisert: 12.jun.2018 11:48
Oppdatert: 12.jun.2018 11:48

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g breiflabbfilet

3 lime

2 ss olje til pensling

250 g aspargesbønner

1 pose ferdig blandet salat

2 ss olivenolje

Slik gjør du:

1. Skjær av alle hinner på breiflabbfileten og skjær den i store biter, ca. 4x4 cm. Skjær lime i tynne skiver. Bruk to lange grillspyd sammen, og tre fisk og lime på spydene annenhver gang.

2. Krydre med litt salt og pepper.

3. Pensle varm grill med litt olje og legg spydene på grillen. Grill dem i 3–4 minutter på hver side, og flytt dem over på en kjøligere del av grillen i 3–4 minutter for å hvile.

4. Forvell aspargesbønner raskt i lettsaltet vann og la dem renne av seg. Legg salat og aspargesbønner på et fat og legg fiskespydene oppå.

5. Drypp over olivenolje og litt limesaft.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat