21. jun
 
Grillet brød med bacon
Med brød, bacon og baconost tryller du kjapt fram denne deilige retten.

Publisert: 08.mar.2018 13:46
Oppdatert: 08.mar.2018 13:46

Ingredienser 8 porsjoner:

8 skiver brød

8 skiver bacon

1 1⁄2 pk. baconost

Slik gjør du:

1. Smør godt med baconost på alle brødskivene, eller ha på den osten du har hjemme i kjøleskapet.

2. Legg sammen to og to brødskiver, slik at du får fire doble skiver. Del de skivene i to og surr en baconskive rundt hver halve (doble) brødskive.

3. Fordel skivene på en rist og ha i ovn på 200 °C. Sett en langpanne under slik at stekefett drypper på den.

4. Brødskivene stekes i tolv minutter. Snu skivene etter halve steketiden. Ha eventuelt på grill de siste minuttene.

5. Server grillet bacon varm, sammen med ønsket salat.

6. Bak tomat og løk i ovn samtidig, eller de grønnsakene du har, og vipps er tilbehøret også klart.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.