buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Grillet lam i brioche
Norsk lammekjøtt er smakfullt, særpreget og anvendelig til alt.

Publisert: 22.mar.2018 11:05
Oppdatert: 22.mar.2018 11:05

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g flatbiff av lam eller lammelår i skiver

1 ts salt og 1⁄2 ts kvernet pepper

1 dl eplejuice

1 ss eplesidereddik

Syltet rødløk:

1 rødløk

1 dl eddik, 7 %

1 dl vann

1 dl sukker

1 ts fennikelfrø (kan sløyfes)

Dressing:

2 dl gresk yoghurt

revet skall av 1 sitron

1 ss olivenolje

1 båt finhakket hvitløk

4 hamburgerbrød

100 g blandet babybladsalat

Slik gjør du:

1. Legg kjøttet på benken slik at det blir romtemperert. Skjær det i ca. 1 cm tykke skiver.

2. Skjær løk i tynne båter. Ha eddik, vann, sukker og fennikelfrø i en liten kjele og kok opp. Trekk kjelen av varmen og tilsett løk. Løken er ferdig til servering etter ti minutter.

3. Bland yoghurt, sitronskall, hvitløk og olivenolje. Smak til med litt salt og pepper.

4. Stek lammeskivene raskt på grill eller stekepanne til det har fått fin gyllen farge på begge sider. Legg kjøttet over i en ildfast form og tilsett eplejuice og eplesidereddik. Dekk med lokk eller folie og la det hvile i noen minutter.

5. Fyll brødene med dressing, salat, grillet lammekjøtt og syltet rødløk. (matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat