buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Grillet nykål med bacon
Nykål er en saftig og sprø sommergrønnsak som er full av deilig smak. Her er den grillet og drysset med sprøstekt bacon og blåmuggost. Perfekt tilbehør til grillet kjøtt og fisk.

Publisert: 22.mai.2018 11:30
Oppdatert: 22.mai.2018 11:30

Ingredienser 4 porsjoner:

1 nykål, sommerkål

2 ss olje

1 ts salt

1⁄2 ts kvernet pepper

100 g bacon

1 ss smør

50 g blåmuggost

Slik gjør du:

1. Fres baconskiver i en varm stekepanne med smør til det er sprøtt. Legg det over på en tallerken med kjøkkenpapir slik at fettet renner av. Grovhakk baconet.

2. Skyll kålen i kaldt vann og skjær den deretter i fire fine båter.

3. Pensle kålen med litt olje på snittflatene og krydre med salt og pepper.

4. Legg kålbåtene på direkte varme på grillen. Snu dem når de har fått fin grillfarge. Flytt båtene over på indirekte varme (kald sone) når de har fått fin grillfarge også på den andre siden.

5. Ha på blåmuggost og bruk lokk over grillen om mulig. Et par minutter slik er alt som skal til for at osten skal smelte og kålen bli ferdig.

Dryss over grovhakket, sprøtt bacon før servering.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat