buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Helstekt kalkunfilet
Skal du invitere til selskap, imponerer du garantert gjestene ved å servere denne helstekte kalkunfileten.

Publisert: 13.sep.2017 06:24
Oppdatert: 13.sep.2017 06:26

Ingredienser 6 porsjoner:

1 1⁄2 kg kalkunfilet

1 1⁄2 ts salt

1 ts pepper

2 ss smør til steking

3 stilker frisk estragon

1 appelsin

1 granateple

Slik gjør du:

1. Bind opp fileten, da blir den jevnt stekt og du får pene skiver.

2. Gni fileten inn med salt og pepper og la den gjerne stå i 10 minutter før du bruner den.

3. Brun fileten raskt på alle sider i varm stekepanne med smør.

4. Legg fileten i en ildfast form og ha på estragonkvister. Stikk inn et steketermometer i den tykkeste delen av fileten. Sett formen i ovnen på 125 °C og stek fileten til steketermometeret viser 65 °C. Dette tar ca. 2 timer. La den hvile i 15 minutter før du skjærer i den.

Nå er fileten ferdig stekt. Fjern hyssingen og skjær den i pene skiver. Anrett på fat med appelsin, granateplekjerner og frisk estragon.

Denne retten kan gjerne serveres med kremet appelsinsaus, kokte grønnsaker eller poteter. Dette vil øke kalori- og næringsinnholdet.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat