buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Holder bra kafeterianivå
Mattest: Café Opus på Maxi er en kafeteria med høy stamkundefaktor og enkel, men bra mat.

Publisert: 23.feb.2018 07:39
Oppdatert: 23.feb.2018 07:48

Våren 2013 ble Café Opus åpnet i andre etasje på Maxi, og ble raskt populær.«Du ser det på folk med det samme de kommer inn i rommet, at de stanser og kikker seg rundt», het det i HA. «For kaféområdet på Maxi har fått mer enn en ansiktsløftning; det er blitt et helt annerledes sted.»

«Selve lokalet framstår langt mer inviterende enn det var», ifølge HA ved nyåpningen i 2013. «Det skulle da også bare mangle, for det var ikke akkurat veldig hyggelig før.»

Nå er det to år siden sist Hanna og Henriette sjekket ståa. Og fortsatt holder Opus jevnt bra kafeteria-standard. Ikke oppsiktsvekkende, men du risikerer heller ikke å bli skuffet. Og det er noe av det som kjennetegner et stamsted, at det gir de faste kundene det de vet de har lyst på. Café Opus briljerer ikke. Men det virker trygt og solid.

Menyen er stor, fra småretter og salater til større retter og dagens middag.

– Jeg synes thaisalaten med kylling og nudler ser god ut på bildet over disken, sier Hanna. Og det viser seg å være et godt valg. Stekte nudler, marinerte kyllingbiter og noen friske sukkererter i en god dressing er en lett og god lunsj.

158 kroner er en pris midt på treet, Men med nanbrød til 20 kroner ekstra, framstår det som litt i overkant.

Pasta carbonara er også god og harmonisk. Og selv om retten ikke er så veldig stor, er det ikke noe å si på 149 kroner.

– Men så er det jeg da, som ikke tror på å få nok, sier Henriette. Så hun velger å si ja til både ekstra ost og ekstra bacon. Dermed blir det 27 kroner ekstra, og 176 kroner for retten med ekstra tilbehør. Så får en da også en solid bunke med skåret bacon på tallerkenen.

I menyen på nett opplyses det for øvrig at pasta carbonaraen «lages med ekte hjemmelaget fløtesaus».

– Jeg er i hvert fall glad det ikke er uekte fløtesaus, hva nå det måtte være, sier Henriette, som er innom det kritiske hjørnet akkurat da. Men sausen er god den.

I kakedisken er det bra utvalg, enten det er til dessert eller bare til kaffen. Oreokaka (55 kroner) er ganske kjedelig. Men stockholmeren (66 kroner) er et lite søtt funn i kakehylla, og et ganske innbydende valg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat