buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Hvit bacalao
En deilig bacalaovariant med masse smak. Pass på at du ikke rører for mye i gryten, da faller fiskestykkene fra hverandre.

Publisert: 09.mar.2018 09:45
Oppdatert: 09.mar.2018 09:45

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g klippfisk loin

1 dl olivenolje

1 løk

4 båter hvitløk

1 rød chili

1 klype safran (kan utelates)

1 laurbærblad

2 gule paprika

2 dl fiskebuljong (utblandet)

2 dl hvitvin

2 dl fløte

1⁄2 sitron

2 ss hakket frisk kruspersille

Slik gjør du:

1. Legg klippfisken til utvanning i kaldt vann i minst 24 timer. Bytt vann 2–3 ganger i løpet av utvanningstiden.

2. Del klippfisken i porsjonsstykker.

3. Skjær løk i båter, finhakk hvitløk og skjær chili i ringer.

4. Varm olje i en tykkbunnet gryte (gjerne jerngryte) og fres løken til den er myk og blank. Senk varmen litt og tilsett hvitløk, chili, safran og laurbærblad. Fres videre i 5 minutter.

5. Del paprika i brede strimler og ha dem i gryten sammen med fiskebuljong, hvitvin og fløte. Kok opp, senk varmen og legg i fisken.

6. Sett på lokk og la det hele trekke rett under kokepunktet i ca. 30 minutter.

7. Smak til med sitronsaft, salt og kvernet pepper. Dryss over hakket persille rett før servering.

Server med kokte poteter eller godt brød.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat