buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Julepølse på landbrød
I en travel førjulstid kan det være greit å lage noe som ikke krever for mye forberedelser.

Publisert: 13.nov.2018 07:47
Oppdatert: 13.nov.2018 07:47

Ingredienser 2 porsjoner:

250 g medisterpølse (julepølse)

1/2 eple

50 g sukkererter

1 ss olje, til steking

1/2 ts salt og 1/4 ts pepper

2 skiver landbrød

1 ss grov sennep

4 salatblad

Slik gjør du:

1. Del pølsa i to på langs og dra av skinnet. Skjær den i skiver på skrå.

2. Fres demr i olje til de får en gyllen farge. Ha i eplebåter og stek et par minutter til før du har i strimlede sukkererter. Krydre med salt og pepper.

3. Stek brødskiver i en varm panne med olje eller rist dem i en brødrister. Smør på sennep og legg på salat og legg det over brødskivene.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat