22. mai
 
Karrigryte
Karri er en av de vanligste krydderblandingene i verden og stammer opprinnelig fra det Indiske kjøkken.

Publisert: 24.jan.2018 12:04
Oppdatert: 24.jan.2018 12:04

Ingredienser 4 porsjoner:

4 kyllingfileter i biter

4 ss hot karripulver

2 ss olje, til steking

10 sjalottløk, grovhakket

3 båter hvitløk, finhakket

1 l hønsebuljong (utblandet)

2 røde paprikaer i biter

1 purre i skiver

1 ts. salt

2 ts. pepper

Slik gjør du:

1. Skjær kylling i biter. Brun dem i en gryte med olje sammen med hot curry. Brun gjerne kjøttet i flere omganger slik at du får en fin stekeskorpe og unngår at kjøttet begynner å koke. Ha i løk og hvitløk, la det surre 2–3 minutter.

2. Tilsett buljong og la gryta trekke i 10 minutter. Ha paprika og purre i de siste 2 minuttene. Smak til med salt, pepper og eventuelt hot currypulver dersom du ønsker gryten sterkere.

Server med grovt brød.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.