21. jun
 
Kjøttboller i tomatsaus
-Server pasta med tomatsaus og kjøttboller og gjerne med et dryss parmesan over. (Matprat. no)

Publisert: 21.feb.2018 13:23
Oppdatert: 21.feb.2018 13:23

Kjøttboller er mange barns favorittrett. Kjøttdeig av svin er et godt alternativ til vanlig kjøttdeig.

Kjøttboller:

400 gr kjøttdeig av svin

1 ts salt

1⁄2 ts pepper

1⁄2 ts muskatblomme

1 ts tørket oregano

2 ss strøkavring

1 stk egg

1 glass tomatsaus

15 stk nøster båndspagetti

Slik gjør du:

1. Bland salt, krydder og kavring med kjøttdeig. Rør godt og bland forsiktig inn egget til slutt.

2. Rull små kjøttboller for hånd og stek dem i en middels varm stekepanne med margarin til de har fått en fin stekeskorpe. Skru av varmen og stek dem videre på ettervarme i et par minutter.

3. Kok båndspagetti etter anvisning på pakningen og varm opp tomatsaus etter anvisning.

Ved å blande pastaen inn i sausen før servering holder pastaen seg bedre, den vil holde seg varmere og fremstå mer delikat enn om du bare øser den over pastaen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.