buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Kjøttsuppe
Hva passer vel bedre en kald og våt dag enn glohet kjøttsuppe? Denne suppen kan varieres i det uendelige, og du kan tilsette grønnsaker og kjøtt etter sesong, tilgjengelighet, og – ikke minst – din egen smak.

Publisert: 30.aug.2017 11:38
Oppdatert: 30.aug.2017 11:42

Ingredienser 6 porsjoner:

700 g beinfritt lammekjøtt, eventuelt kokekjøtt av storfe

1 1⁄2 l vann

1⁄2 purre i biter

1 løk i biter

2 gulrot i terninger

2 skiver sellerirot i terninger

2 skiver kålrot i terninger

2 persillerøtter i terninger

4 poteter i terninger

3 kjøttbuljongterninger

2 ts salt

1 ts pepper

2 ss finhakket frisk timian

Slik gjør du:

1. Skjær kjøtt i terninger. Kok opp vann og ha i kjøttet. Ha nok vann i kjelen til at det dekker kjøttet og grønnsakene. La det koke opp på ny, skum av og senk varmen. La kjøttet trekke til det er mørt, ca. 1 time.

2. Ha grønnsakterninger og buljongterning over i gryten med kjøttet.

3. La suppen småkoke i ca. 15 minutter til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper, og dryss over finhakket timian før servering.

Server suppen med flatbrød eller ferskt brød og smør.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat