22. okt
 
Klassisk potetsalat
Klassisk potetsalat med rømme og majones er populær på koldtbordet og som tilbehør til grillmaten.

Publisert: 10.jul.2017 06:17
Oppdatert: 10.jul.2017 07:08

Ingredienser 4 porsjoner:

6 store poteter

Dressing:

4 finsnittete vårløk

1⁄2 finhakket løk

2 ss finhakket sylteagurk, hel

1 ss lake av syltet agurk

1 boks lettrømme

4 ss majones

1 ss soyasaus

1⁄2 ts tabasko

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

Slik gjør du:

1. Skrell potet og kok dem i en kjele med vann til de er møre. Hell av kokevannet og avkjøl potetene. Del dem i passe store terninger.

2. Bland alle ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper.

3. Vend potetene inn i dressingen. Sett potetsalaten kjølig et par timer før servering.

Tilsett gjerne noen urter som du liker. Gressløk, timian og dill smaker veldig godt til.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke