buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Kylling med eplesaus
Bruk en pose bearnaisesaus som basis, og rør den ut med eplemost og litt fløte. Sausen er som skapt for kylling, men passer også godt til kalkun.

Publisert: 13.sep.2018 13:17
Oppdatert: 13.sep.2018 13:17

Ingredienser 4 porsjoner:

4 kyllingfilet

1 ss margarin til steking

salt og pepper

Eplesaus:

1 pose bearnaisesaus

3 dl eplemost

ca. 1 dl kremfløte

Slik gjør du:

1. Stek kyllingfiletene i margarin i middels varm panne i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6–8 minutter.

2. Pisk ut sausepulveret med eplemost og fløte i en liten kjele. Kok opp under omrøring, og la sausen småkoke et par minutter.

Server for eksempel med ris og lettstekte epler og røykløk.

I stedet for lettstekte epler og rødløk kan du også servere med kokte sukkererter og blå druer som er så vidt varmet (uten at de sprekker).

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat