22. okt
 
Kyllinglår i kokosmelk
Grillede kyllinglår møter Østen! Kokosmelk og karripasta gir asiatisk aroma og varme til denne deilige retten.

Publisert: 07.nov.2018 12:24
Oppdatert: 07.nov.2018 12:24

Ingredienser 4 porsjoner:

4 grillete kyllinglår

1 grønn squash i terninger

1 eple i terninger

1 bunt vårløk i ringer

1 ts karri

1 ss olje

1 boks kokosmelk

1 ts grønn karripasta

Slik gjør du:

1. Varm kyllinglår i ovn på 200 °C til de er gjennomvarme, ca. 15 minutter.

2. Fres squash, eple og vårløk i olje sammen med karri. Tilsett kokosmelk, og kok opp.

3. Smak til med grønn karripasta, og eventuelt salt og pepper.

Server kyllinglårene med ris og nanbrød.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke