buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Kyllinglår med tomater
Kjøtt fra kyllinglåret er smakfullt og mørt og tåler tøffere behandling enn kyllingfilet. Her har du en deilig alt-i-ett-rett med grønnsaker og kylling, ferdig på under en time.

Publisert: 16.feb.2018 15:22
Oppdatert: 16.feb.2018 15:22

6 kylling overlår

saft og revet skall 1⁄2 stk sitron

4 ss olivenolje

500 gr potet

1 stk løk

1⁄2 stk grønn squash

6 båter hvitløk

1 boks cherrytomat

1⁄2 pose babyspinat

1⁄2 potte frisk basilikum

2 ts salt

1 ts kvernet pepper

1. Forvarm stekeovnen til 220 °C.

2. Tørk kyllinglårene med tørkepapir og ha dem i en bolle med revet sitronskall og-saft, halvparten av olivenoljen, litt salt og pepper. Bland godt og sett til side.

3. Rens og skjær potet, squash og løk i tynne skiver. Ha resten av oljen i bunnen av en vid ildfast form og legg skivene utover i formen. Krydre med salt og pepper. Legg kyllingbitene oppå. Sett formen midt i ovnen i 20 minutter.

4. Ta formen ut av ovnen og legg i tomater. Sett formen tilbake i stekeovnen i ytterligere 10 minutter, til kyllinglårene er gjennomstekt og tomatene er gjennomvarme. Dryss over spinat og hakket basilikum. (Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat