22. okt
 
Kyllingwok med brokkoli
Kyllingwok med brokkoli er ikke bare enkelt å lage, men også en både smakfull og sunn rett.

Publisert: 20.nov.2018 13:41
Oppdatert: 20.nov.2018 13:41

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g kyllingfilet

1 brokkoli

2 ss olje til steking

250 g frisk sjampinjong

2 vårløk

2 ts revet frisk ingefær

3 båter finhakket hvitløk

1 dl østerssaus (oyster sauce)

Slik gjør du:

1. Skjær hver kyllingfilet i åtte biter.

2. Kutt brokkoli i små buketter og stilken i tynne skiver. Skjær sopp i båter og vårløk i strimler på skrå.

3. Varm en wokpanne eller vid stekepanne og ha i halvparten av oljen. Stek kjøttet på høy varme til det skifter farge. Krydre med salt og pepper.

4. Ha kjøttet over i en skål og varm opp resten av oljen. Stek grønnsakene raskt i omganger. Tilsett ingefær og hvitløk mot slutten av steketiden.

5. Ha alle grønnsakene og kjøttet tilbake i pannen.

6. Visp sammen de resterende ingrediensene og hell det over i pannen.

7. Bland forsiktig og gi et raskt oppkok.

Server med ris eller nudler.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke