buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Lys Lapskaus

Publisert: 19.mar.2018 14:53
Oppdatert: 19.mar.2018 14:53

Lys lapskaus er genial mat å ha ferdig når man kommer frem til en kald hytte. Eller rett og slett trøstemat en dag du føler deg litt uggen og småforkjølet.

600 gr lettsaltet svinekjøtt eller lettsaltet sideflesk uten svor, i terninger

7 dl vann eller kraft

800 gr potet , i terninger

200 gr kålrot , i terninger

200 gr gulrot , i terninger

100 gr sellerirot , i terninger

1⁄2 stk purre , i skiver

1 ts salt

1 ts nykvernet pepper

1. Ha kjøtt i en gryte, hell på vann til det dekker. Kok opp og skum av urenhetene som danner seg på toppen.

2. Senk varmen og la det småkoke i ca. 45 minutter, eller til kjøttet begynner å bli mørt.

3. Tilsett potet- og grønnsaksterninger. Kok videre til alt er mørt, ca. 20 minutter.

4. Smak til med salt og pepper. Dryss over hakket persille ved servering.

Om lapskausen er tynn, kan den jevnes med litt potetmospulver.

Server med flatbrød.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat