buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Müslibars
Disse utrolig gode müslibarene passer perfekt som tursnacks eller som ekstra energipåfyll.

Publisert: 29.jun.2017 06:33
Oppdatert: 29.jun.2017 06:34

Ingredienser:

200 g mandler

100 g usaltede cashewnøtter

100 g mørk sjokolade, 52 % kakao

150 g gresskarkjerner

175 g havregryn

25 g kokosmasse

100 g honning

100 g peanøttsmør

1 egg

1 dl vann

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovnen til 175°C.

2. Grovhakk mandler, cashewnøtter og sjokolade.

3. Bland de grovhakkede nøttene og sjokoladen med gresskarkjerner, havregryn og kokos.

4. Legg blandingen på et bakepapirkledd stekebrett. Stek i ovnen i 15 min på 175°C.

5. Varm forsiktig opp honning og peanøttsmør i en kasserolle. La det få et lett oppkok og rør underveis.

6. Tilsett vann, avkjøl til romtemperatur og pisk inn egget.

7. Hell marinaden over nøtteblandingen og bland godt til alt kleber godt sammen.

8. Kle en ildfast form (ca. 30x20 cm) med bakepapir og ha i blandingen. Trykk blandingen godt ned. Glatt ut overflaten slik at tykkelsen blir jevn.

9. Sett formen inn nederst i ovnen og stek i ca. 20 minutter.

10. Avkjøl «kaken» i formen. Løft den ut når den er helt avkjølt og skjær kaken i passende biter.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat