buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Minuttbiff av rein
Tynne skiver av mørt reinsdyrkjøtt trenger ikke lang varmebehandling – det er knapt så det behøver å være innom stekepannen i det hele tatt.

Publisert: 09.okt.2018 13:30
Oppdatert: 09.okt.2018 13:30

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g flatbiff av reinsdyr

2 ss margarin til steking

800 g melen potet

2 ss smør eller margarin

2 dl melk

1⁄4 ts revet muskatnøtt

150 g edamamebønner (soyabønner)

2 vårløk

1 bunt frisk dill

2 ss soyasaus

Slik gjør du:

1. Skrell potet og kok dem møre i en kjele med vann. Hell av vannet og la potetene dampe seg tørre. Mos dem og rør inn smør. Spe med melk til den blir luftig. Smak til med salt, pepper og muskat. Tin edamamebønner. Finhakk vårløk og dill og vend alt inn i potetmosen. La det bli gjennomvarmt.

2. Skjær kjøtt i ca. 1 cm tynne skiver. Bank forsiktig ut til jevn tykkelse.

3. Varm en stekepanne med margarin. Når det slutter å bruse er det varmt nok å legge i kjøttet. Stek kjøttet raskt på begge sider og krydre med salt og pepper.

4. Ta kjøttet ut av pannen og hell i soyasaus. Rør godt og trekk pannen av varmen.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat